1. Vervang de stokjes van de aromas om de (ongeveer) vier maanden voor de meest optimale werking van het verspreiden van de geur. De oude stokjes kun je in je stofzuigerzak doen om vervolgens nog na te kunnen genieten van de geur.

2. Bij alle aromas adviseer ik alle zeven stokjes te gebruiken. De aroma die het meest intens zijn, is de Naranja en Pumpkin b*tch. Hiermee kun je beginnen met 3/4 stokjes en dan kun je altijd de rest van de stokjes aanvullen.

3. Zet de aromas op een lage tafel zodat de geur omhoog komt. Als je de aromas op een kast zet kun je er niet optimaal plezier van hebben. Een goede plek om de aromas neer te zetten is in het begin van een ruimte of in het midden. Heb je een open keuken dan adviseer ik altijd twee aromas te plaatsen. Bij een open keuken adviseer ik ook een roomspray. Als er gekookt is kun je de roomspray heerlijk door het hele huis gebruiken. Het beste resultaat is als je de spray op je bank gebruikt mits dit een leren bank is.

4. Heb je een luchtbevochtiger? Dan kun je een refill bestellen van een aroma en gebruik 30% aroma en 70% water hiervoor. Dit geeft jouw huis ook een heerlijke geurenexplosie.

5. Je kan ongeveer 4 maanden met een 100ml aroma set. Dit kan verschillen per ruimte. Soms doe je er langer mee en soms korter.

6. Heb je keuzestress? Bestel dan eerst de proefjes voordat je het product aanschaft. Of nog beter….. bestel een car scent en test hem gelijk een maand uit. Zo kun je nog beter een keus maken. Deze zijn heerlijk en een leuke prijs om mee te beginnen.

0

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info