Tips aroma’s

Tip 1

Vervang de stokjes van de aroma’s om de (ongeveer) vijf maanden voor de meest optimale werking van het verspreiden van de geur. De oude stokjes kun je in je stofzuigerzak doen om vervolgens nog na te kunnen genieten van de geur.

Tip 2

Bij alle aroma’s adviseer ik alle zeven stokjes te gebruiken. De aroma’s die het meest intens zijn, is de Fireball en Pumpkin b*tch. Hiermee kun je beginnen met 3/4 stokjes en dan kun je altijd de rest van de stokjes aanvullen.

Tip 3

Zet de aroma’s op een lage tafel zodat de geur omhoog komt. Als je de aroma’s op een kast zet kun je er niet optimaal plezier van hebben. Een goede plek om de aroma’s neer te zetten is in het begin van een ruimte of in het midden. Heb je een open keuken dan adviseer ik altijd twee aroma’s te plaatsen. Bij een open keuken adviseer ik ook een roomspray. Als er gekookt is kun je de roomspray heerlijk door het hele huis gebruiken. Het beste resultaat is als je de spray op je bank gebruikt tenzij dit een leren bank is.

Tip 4

Heb je een diffuser? Dan kun je het beste een refill/auto aroma bestellen. Gebruik 30% aroma en 70% water hiervoor. Dit geeft jouw huis een heerlijke geurexplosie.

Tip 5

Je kan ongeveer 5/6 maanden met een 100ml aroma set. Dit kan verschillen per ruimte. Soms doe je er langer mee en soms korter. Meestal langer omdat mijn product 0% alcohol bevat.

Tip 6

Heb je keuzestress? Bestel dan eerst de proefjes voordat je het product aanschaft. Of nog beter….. bestel een car scent en probeer hem gelijk een maand uit. Zo kun je nog beter een keus maken. Deze zijn heerlijk en een leuke prijs om mee te beginnen.