74463898_1418134645015811_4379933255332265984_n

CND Shellac is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Tegenwoordig is Shellac niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die ‘gellak’ of ‘gelpolish’ worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND Shellac en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule van CND Shellac, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!

Het prettige van Shellac is dat je het maar 2 minuten hoeft uit te harden onder een UV-lamp of Led-lamp en dat je na de behandeling niet meer hoeft te wachten tot het droog is. De Shellac blijft gemiddeld twee wekenlang mooi. Dit verschilt per nagelconditie. Omdat de nagels erg mooi glad worden en strak gelakt zijn lijkt het erop alsof je gel nagels hebt. Shellac is geschikt voor je handen en voeten. Super ideaal dus voor de zomer. Shellac wordt voornamelijk gebruikt op de natuurlijke nagel.

Shellac is niet schadelijk voor de nagels. Laat daarom Shellac professioneel aanbrengen en ook verwijderen. De duur van de behandeling is 45 tot 60 minuten.

Wil je hiervoor een afspraak maken. Mail mij op info@beautystories.nl of vul hieronder het contact formulier in.

Bekijk de prijslijst van mijn pagina.

CONTACT FORMULIER

0

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info