Collectie Aromas 

Ik verkoop heerlijke aroma’s en er is op dit moment keuze uit deze aroma’s:

De exclusieve geuren zijn alleen verkrijgbaar bij mij in de webshop en zijn samengesteld door Aromas de Ibiza en mij.

Het is best lastig om een keus te maken van zoveel verschillende en heerlijke aroma’s. Bestel een auto aroma en test deze een maand lang uit. Hier heb je net wat meer aan dan een proefje.

Fris zoet

Sugardaddy

De geur waar ik zo lang mee bezig ben geweest. Jullie wilden fris en zoet? Jullie krijgen het. De perfecte combinatie van de parfums ‘La vie est belle’ en ‘Flowerbomb’ en geschikt voor iedereen die een vrouwelijke en sprankelende geur wilt. In deze geur zit het volgende; bergamot, oranje bloesem, musk, jasmijn, rozen, patchouli, sandelhout en vanille. Overheerlijk!

Summer Joy

Is de aroma waar jullie allemaal lang op hebben moeten wachten! De Summer Joy heeft wat weg van de eau de parfum van Givenchy L’interdit. Bevat o.a.; peer, manderijn, amber, ceder, jasmijn, oranje bloesem, patchouli, vanille en roos. Haal de zomer in je huis met Summer Joy and enjoy!

Pineapple Mango

Ik wilde de beschrijving beginnen met… ‘ben je ook zo’n liefhebber van fruitgeuren?’ en toen dacht ik.. nee joh, want ik ben nooit fan geweest van geuren die naar fruit ruiken en voor deze aroma heb ik een uitzondering gemaakt! Wat is dit lekker en wat zijn jullie reacties top op de proefjes die jullie stiekem al tussendoor hebben ontvangen van mij.

De naam verklapt het al. Deze geur is fris, zoet en zalig! Kortom, je moet hem hebben!

Boss Lady

Is een frisse, zoete, bloemige aroma die je kan vergelijken met de overheerlijke eau de parfum Mademoiselle van Chanel. Vrouwelijk, classy, fris en bloemig. Geschikt voor elke Boss Lady en geschikt voor het hele jaar. In deze geur zit; cassis, citroen, pomelo, bergamot, rozen, iris, jasmijn, tonkaboon, amber en vanille.

Zacht zoet

Vanille Bourbon

Is een warme, poederige, zoete aroma. Hierin zit vanille, musk, mint en sinaasappel. Deze is zoeter dan de Beauty Stories en hierbij heb je meer een koekjes/snoepjes idee. Een bakker die net zijn verse zoete broodjes uit de oven haalt. Heerlijk…

Warm sensueel

Beauty Stories

Is een warme, kruidige, zoete aroma. Hierin zit sinaasappel, gember, vanille en amber. Als ik hem moet vergelijken met een parfum dan kun je hem iets vergelijken met de Spice Bomb Viktor & Rolf van de heren in combinatie met de Hypnotic Poison van Dior. De geur van vers gebakken pepernoten! Een heerlijke warme, sensuele mysterieuze geur…

Patchoeli Lavendel Vanille

Wie deze ingrediënten niet kent is gek! Dit is de geur waar ik mee bezig ben sinds 2019 en het was lastig om deze te maken zoals ik hem wilde, maar we hebben hem!! Voor de mensen die liefhebbers zijn van Sabon Patchouli Lavender Vanilla…. zoek niet verder. Dit is hem en dit wil jij! Omdat ik geen liefhebber ben van Lavendel vind ik hem helemaal perfect! Nu zul je denken, ‘huh hoezo dan?’ De lavendel is zo minimaal aanwezig dat je het er nauwelijks aan ruikt en dat maakt hem perfect.

Fris / kruidig

Sefer

Is een aroma voor iedereen die houdt van een heerlijke, mannelijke herenparfum. De geur waar ik al een langere tijd mee bezig ben geweest! Sefer! De aroma die vernoemd is naar mijn super hero, mijn vader! De aroma heeft wat weg van de parfum ‘Terre d’ Hermes’. Een kruidige en tegelijkertijd een frisse krachtige geur. De aroma is weer heel anders dan alle andere geuren die ik heb. De ‘Joan’ wordt ook nog weleens vergeleken met heren parfum. Toch zijn beide aroma’s verschillend en heerlijk.

Joan

Is een hele speciale aroma. Ik ben een langere tijd bezig geweest voor de geschikte “fresh cotton” geur, maar wilde geen standaard frisse geur. Als je deze geur ruikt, dan ruik je frisse was wat net uit de wasmachine komt, maar met meer pit erin. De ingrediënten hebben een hele bijzondere combinatie. Dit is de perfecte geur voor iedereen die een frisse geur in huis wilt, maar niet te simpel!

Zoet

Coconut Beach

Holiday in a bottle!
Deze aroma neemt jou mee op vakantie! De goddelijke combinatie is perfect voor de zomer. Een warme en zwoele aroma met een hele subtiele cocos geur. Hij geeft jou het gevoel dat je op vakantie bent heerlijk op het strand te zonnen. Lekker dromend op je bedje met de heerlijke geur van jouw zonneverzorging op jouw huid en de zon brandend op je gezicht.

Fireball

Is een intense, zoete geur. Het is kaneel met sinaasappel. Ken je die jawbreaker fireballs van vroeger nog? Een warme, zoete, bubblegum geur. Je huis gaat heerlijk ruiken naar sweet candy. Deze is ook goddelijk. Tevens kun je hier een roomspray van bestellen. Deze is heerlijk als je gekookt hebt en je wilt je huis nog extra parfumeren. Ook kun je deze op textiel gebruiken. Bevat geen parfum, wel alcohol en gedistilleerd water.

Subtiel = ✨
Intens = ✨✨✨✨✨

Beauty Stories = ✨✨✨✨
Sugardaddy = ✨✨✨✨
Boss Lady = ✨✨✨
Summer Joy = ✨✨✨✨
Pineapple Mango = ✨✨✨
Patchoelie Lavendel Vanille = ✨✨✨
Coconut Beach = ✨✨✨✨
Vanille Bourbon = ✨✨✨  
Joan = ✨✨
Sefer = ✨✨
Fireball = ✨✨✨✨✨

De stokjes werken alleen optimaal in combinatie met mijn aroma’s. Ga dus niet mijn stokjes bestellen en gebruiken voor een aroma die je in huis hebt. Ga ook niet een refill van mij bestellen en stokjes gebruiken van een ander merk, dat werkt gewoon niet optimaal. Mijn aroma en mijn stokjes is de juiste combinatie. 

Een aroma van 100ml kun je ongeveer 5/6 maanden mee. Dit ligt aan het gebruik van de persoon, de ruimte waar de aroma staat en hoe vaak je de stokjes van de aroma omdraait. Deze stokjes zijn sponsachtig waardoor de geur zich ontzettend goed blijft verspreiden. De meeste aroma’s hebben houten stokjes die vaak heel droog zijn, waardoor de geur minder goed verspreid. Aromas de Ibiza blijft zich continue verspreiden. Heb je een aroma bij mij besteld die intens is van geur of wil je hem juist heel zacht op de achtergrond ruiken, dan zou je eventueel minder stokjes kunnen gebruiken in de aroma. Hoe meer stokjes hoe intenser de geur.

Twijfel je over welke je wilt bestellen? Bestel dan eerst de proefjes of een car scent zodat je hem een maand kan testen.

Set

Refill

Roomspray

Car Scent